Lifestyle Boutique
Blaricum

Adem in en Adem uit

We kunnen een hele tijd zonder voedsel leven, een paar dagen zonder water, maar slechts enkele minuten zonder zuurstof in te ademen. Iets dat zo essentieel is, verdiend al onze aandacht, maar krijgt dit zelden.


Wist je dat in bepaalde delen van het lichaam geen genezing kan plaatsvinden zonder zuurstof?


Om niet al te veel in detail te treden, maar door zuurstof werkt het verbrandingsproces in de cellen van het lichaam beter, met als gevolg een hogere energieproductie. Hierdoor zal de vitaliteit toenemen. Het immuunsysteem wordt versterkt, waardoor in de cel meer beschermende antioxidanten worden geproduceerd. Dit heeft vooral een positief effect bij ziekten en aandoeningen, op de huid, de ogen en het verouderingsproces.


Voordelen van Ewot Zuurstof Therapie


Gaat veroudering tegen

Ontspant vermoeide spieren

Ontgift 

Vermindert ontstekingen

Verlicht stress en burn-out

Helpt infecties voorkomen

verbetering bij Astma aanvallen

Vermindering van clusterhoofdpijn en migraine

En dit zijn nog maar een paar voordelen wat Ewot zuurstof therapie kan doen Geef je lichaam wat het verdiend. Zonder zuurstof geen leven


Wij bieden deze therapie zowel passief als actief aan om het zo optimaal te kunnen laten ervaren. De keuze is aan je zelf of je heerlijk ontspannen de zuurstof zijn werk wil laten doen of dat je op de hometrainer je zelf in het zweet fietst met de voordelen van schone zuurstofBenieuwd wat Ewot Zuurstof therapie voor jou kan doen? Neem dan contact met ons op.