Lifestyle Boutique
Blaricum

Wat is Bodytec


Meer resultaat in minder tijd

EMS (Electric Muscle Stimulation) Bodytec is een veilige, zeer effectieve en enorm tijdbesparende manier van het trainen van je lichaam. Een trainingssessie duurt slechts 20 minuten en wordt altijd begeleid door een gekwalificeerd trainer die jouw trainingsprogramma en de voortgang opvolgt. Doordat alle grote spiergroepen gelijktijdig worden geactiveerd en gestimuleerd zorgt Bodytec voor een betere stofwisseling, een goede doorbloeding van de huid en stimuleert het de aanmaak van collageen. Hierdoor krijg je een strakkere huid en eventuele cellulitis neemt af.

Hoe werkt een EMS Training?

Tijdens de training bij Recharge Your Body draag je speciale onderkleding die perfect aansluit en geschikt is om de impulsen goed over te brengen op het lichaam. Je kunt je omkleden in onze kleedkamer. Over de onderkleding gaat het speciale elektroden vest met daaraan gekoppeld losse elektroden voor de arm-, been- en bilspieren. Het elektroden vest wordt aangesloten op de speciaal ontwikkelde Bodytec apparaat en vervolgens worden in 20 minuten alle belangrijke spiergroepen (armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug) tegelijk intensief en effectief getraind.

Waarom EMS Training?


 • Een krachtige full body workout in 20 minuten die net zo effectief is als 3 uur  trainen in een sportschool
 • Trainen op afspraak, “wij zijn uw stok achter de deur”
 • Geschikt van beginnende tot gevorderde sporter
 • Trainen onder begeleiding van een Personal Trainer
 • In 6 tot 10 weken zichtbaar resultaat!
 • Bevordert gewichtsverlies
 • Bevordert vetverbranding
 • Zorgt voor maximale spiergroei
 • Versnelt de stofwisseling


  Voordelen EMS Bodytec Training

  INTENSIEF EN EFFECTIEF
  Met EMS verwerkt je lichaam 150x meer spiersamentrekkingen dan bij een gewone training. Een 20-minuten EMS trainings sessie staat daarmee gelijk aan minimaal 3 uur traditionele fitness.

  ONTZIET DE GEWRICHTEN
  De elektronische impulsen richten zich direct op de spieren en aanhechtingen van de spieren, maar geven geen extra belasting op de gewrichten. Gewrichten kunnen hierdoor ook niet overbelast worden, dit in tegenstelling tot conventionele krachttraining met gewichten.

  Versterkt de Rug
  Aangezien in het trainingspak ook elektroden geplaatst zijn rondom de ruggengraat, bereiken de impulsen ook de spaarzaam getrainde dieperliggende spieren. Het resultaat is een volledig versterkte core, die als gevolg eventuele rugproblemen tegengaat.

  Maximaal Resultaat
  Snel resultaat is zichtbaar na ongeveer 12 trainingen, indien tussen 2 sessies niet meer dan 4 dagen tussenpozen zit. Afhankelijk van je persoonlijk gestelde doelen wordt de frequentie, in samenspraak, naar boven of onder bijgesteld. Tussen twee sessies/trainingen dient echter minimaal 48 uur rustperiode te zitten om de spieren sterker te maken en te kunnen laten groeien.